Artur Més s'assegura el vot caní pro-independència en la consulta del 9N permetent als gossos viatjar (i cagar) al metro


*


Un veuer mut de la “Particularitat de Catalunya” ha intentat explicar el perquè de la tan aleatòria mesura esgrimint, entre uns altres, els següents arguments:
* Segons enquestes recents realitzades per l'Institut Estadistic (Obviament) Independent de Catalunya, el 87% dels catalans feixistes i renuents a la independència tenen gos. Cal guanyar-los per a la nostra causa!
* La mesura recull el sentir dels gossos consultats, ja que malgrat no ser els únics afectats, els cans tenen dret a l'autodeterminació.
* Els gossos, tal com els joves de 16 anys, no entenen d'euro, d'aranzels, de comunitat europea, ni de qualsevol altra nimietat d'aquestes per les quals només s'interessen els fatxes d'armari.
* És una mesura que intenta, per sobre totes les coses, familiaritzar i acostumar encara més a la població, començant per la de Barcelona, a "les cagades".
* El gos, ja ho diuen, és el millor amic de l'home. I als catalans ens estan fent falta bons amics.
* Ja que el projecte de la nostra Catalunya independent no garanteix cap canvi ni millora per als humans residents a Catalunya... Intentem assegurar-nos que representi algun benefici encara que sigui per als gossos.
* Els gossos són una espècie, una raça, i una cultura diferent. Un poble i una estirp domesticada i reprimida durant segles per un amo opressor. Els gossos, tots plegats, són en definitiva i essencialment catalanistes! Els catalanistes som molt bordadors!
* Els anys de gos són set vegades més curts que els de el calendari humà. Per tant, Per a ells, com probablement per a la resta dels mortals, aquí no succeirà gens fins a dins de molts mesos...
* Des de fa anys volíem fer el mateix amb el ruc català, però ens vam adonar des de L'Observatori de Mobilitat Sobirana dels Països Catalans, que aquests porten anys “pululand” dins dels vagons de metre, sense ocasionar majors incidències.
* Ni Franco ni Rajoy tenien gos. Per tant és una mesura profundament antifranquista i un dur cop al centralisme madrileny.

Finalment, el funcionari ha volgut tranquil·litzar a altres animals i mascotes de companyia dient que a cadascun li arribaria el seu moment! I que aviat en l'alt Pirineus independent, les fures de peus negres podrien refrendar el seu desig de pujar a les telecadires.
A continuació, I per a les altres bésties castellano-parlants va dir-ho tot des-de el principi en la seva llengua:

CAST

Artur Más se asegura el voto canino pro-independencia en la consulta del 9N permitiendo a los perros viajar (y cagar) en metro.

Un vocero mudo de la Particularitat de Catalunya ha intentado explicar el porqué de la tan aleatoria medida esgrimiendo, entre otros, los siguientes argumentos:
*Según encuestas recientes realizadas por l'institut Estadistic (Obviament) Independent de Catalunya, el 87% de los catalanes fascistas y renuentes a la independencia tienen perro. Es preciso ganarlos para nuestra causa!
*La medida recoge el sentir de los perros consultados, ya que a pesar de no ser los únicos afectados, los canes tiene derecho a la autodeterminación.
*Los perros, tal como los niños de 16 años, no entienden de euro, de aranceles de comunidad europea, ni de cualquier otra nimiedad de esas por las que sólo se interesan los fachas de armario.
*Es una medida que intenta, por sobre todas las cosas, familiarizar y acostumbrar aún más a la población, comenzando por la de Barcelona, a "las cagadas".
*El perro, ya lo dicen, es el mejor amigo del hombre. Y a los catalanes nos están haciendo falta buenos amigos.
*Ya que el proyecto de nuestra Cataluña independiente no garantiza cambio ni mejora ningunos para los humanos residentes en Cataluña... Intentamos asegurarnos de que represente algún beneficio aunque sea para los perros.
*Los perros son una especie, una raza, y una cultura distinta. Un pueblo y una estirpe domesticada y reprimida durante siglos por un amo opresor. Los perros,  todos, son en definitiva y esencialmente catalanistas! Los catalanistas somos muy ladradores!
*Los años de perro son siete veces más cortos que los del calendario humano. Por tanto, para ellos, y probablemente para el resto de nosotros, aquí no sucederá nada hasta dentro de muchos meses...
*Desde hace años queríamos hacer lo mismo con el burro catalán, pero nos dimos cuenta desde L´Observatorio de Mobilitat Sobirana dels Països Catalans, que éstos llevan años pululando dentro de los vagones de metro, sin ocasionar mayores  incidencias.
*Ni Franco ni Rajoy tenían perro. Por lo tanto es una medida profundamente antifranquista y un duro golpe al centralismo madrileño. 
*Por último, el funcionario ha querido tranquilzar a demás animales y mascotas de compañia diciendo, que a cada uno le llegaría su momento! Y que pronto en el alto Pirineo independiente, los hurones de pies negros podrían refrendar su deseo de subir a las telesillas.  

Comentarios